vineri, 8 ianuarie 2016

Vacuta Fulguta

Bun venit in DulceaMeaCasa!
Ce e mai frumos ca o jucarie cusuta in casa? Una din materiale naturale, moale, buna de tinut in brate, in patut, una care lasa copilului imaginatia sa zboare ...Am cumparat cu ceva vreme in urma un material imprimat cu vacute din care am facut un cort pentru zilele in care ne jucam in casa.
I-am facut fereastra , usa si il aveam atarnat de tavan...hi hi hi...ce surpriza atunci cand a venit sotul de la serviciu.Ne ascundeam si spuneam povesti, cantam, leganam papusi.
Cand am reamenajat camera am dat jos cortul si l-am modificat un pic astfel incat sa poata fi asamblat repede si la fel de repede strans atunci cand dormim un pic dupa-amiaza.


Apoi nu le-a mai placut fetelor si ne-a ramas amintirea jocurilor in el, dar si o bucata mare de material deosebit care astepta cuminte.
Si a asteptat pana zilele acestea cand acul si ata l-au transformat intr-o jucarie haioasa.
Am invitat vacuta sa bea cu noi o ceasca de ceai cald (Daria mi-a sugerat ca era mai bine o ceasca de lapte si sa zicem ca e de la Vacuta Fulguta ).


Zilele urmatoare va fi Super-Vacuta Fulguta cu pelerina si sabie pentru ca Daria are nevoie de un partener in lupta cu ...cariile. 
Nu stiu prea multe despre asta, dar m-am oferit sa cos pelerina.

MULTE IMBRATISARI!   OANA

4 comentarii:

Carmen spunea...

Ce frumoasa vacuta ai mesterit!cred ca esti foarte rabdatoare...

copilarim spunea...

Ce dragut e vacuta!!! Sa ne arati cum iese pelerina :P
Daria, pupici!!!

Dulcea Mea Casa spunea...

Doar cateodata, Carmen. Sunt mai repezita, dar am si momente bune ;) Multumesc!

Dulcea Mea Casa spunea...

Pelerina e inca in lucru, de fapt schita Dariei sufera multe modificari. O sa va arat si pelerina ;)