vineri, 27 noiembrie 2015

Felicitare calatoare de iarna

Bun venit in DulceaMeaCasa!
N-am mai intrat in casuta mea virtuala nici sa va salut. O fac azi timid, cu dorinta de a va bucura cu o felicitare de iarna.
Nu e iarna afara, ci e o minunata toamna tarzie, cu soare cald si imbietor la plimbari prin parcul plin de frunze ce fosnesc usor, cu pomi inca plini de frunze galbene sau uscate, cu iarba verde ...
E vremea sa va prezint "Primul fulg", felicitarea calatoare de pe Provocari Verzi.Felicitarea contine multa hartie reciclata: baza este un rest dintr-o coala de desen, partea din fata este hartia ondulata de la un pachet mare de biscuiti ( da, felicitarea va mirosi o perioada a vanilie :D ), fulgii sunt alte resturi de carton colorat pe care l-am perforat. Am adaugat putina acuarela, niste comprese sterile...si aracet.
Felicitarea e gata si asteapta sa plece spre alte locuri si va lua cu ea gandurile mele bune, multumirea mea ca am reusit sa creez refolosind ce am la indemana, timpul petrecut in liniste ca s-o schitez, momentele de bucurie cand am terminat-o si cateva cuvinte scrise in graba: "Te imbratisez cu mult drag!"

MULTE IMBRATISARI!   OANA

Niciun comentariu: