marți, 24 februarie 2015

Martisor - concurs

Bun venit in DulceaMeaCasa!

Toata luna m-am gandit la primavara, la veselia ciripitului de pasarele, la imbracaminte lejera de plimbare in aer liber, la flori si fluturi.
Sper ca si voi sunteti cu gandul la primavara...sau macar la inceputul ei - Martisorul!
Pana la 1 martie mai sunt doar cateva zile asa ca va invit la un concurs pe care il organizez cu...Bacania Familiei!
Pentru cei care iubesc lucrusoarele facute de mana, Madalina ofera doua martisoare deosebite (foarte dragute, zic eu).

Foto credit Bacania Familiei

Foto credit Bacania Familiei
Cine doreste? Asa-i ca sunt delicate, numai bune de agatat in dreptul inimii celei dragi?
Cum puteti sa le primiti?
1. Like paginilor DulceaMeaCasa si Bacania Familiei
2. Share concursului pe pagina voastra de facebook, alaturi de un gand bun. adaugati hashtag-ul #DulceaMeaCasa , # Bacania Familiei
3. Lasati-mi si un comentariu aici despre prima voastra amintire a primului martisor primit, respectiv daruit. Scrieti si link-ul de share.


Voi alege doua castigatoare, cate un martisor pentru fiecare. Concursul este national si se desfasoara de marti 24 februarie pana joi 26 februarie ora 19!
Astept cu nerabdare sa citesc povestile voastre!

Bacania Familiei


UPDATE: Doua participante, doua castigatoare. Felicitari, Corina! Felicitari, Gianina! Sa aveti o primavara frumoasa!MULTE IMBRATISARI!   OANA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumoase martisoarele!
O amintire despre primul meu 'martic'(asa ii spuneam)....
Daca imi amintesc bine ,primul meu martisor l-am primit de la tata.
Eram atat de incantata ca am primit un mic dar de la el!Daca imi aduc bine aminte,era un cosar mititel si frumos.L-am pastrat bine pana in anul urmator(dar anul urmator am mai primit unul ,tot de la tata).Acum nu mai am niciunul pastrat.Nici pe primul,nici pe ultimul.Din pacate,nu il mai am nici pe tata,care sa imi aduca martisorul sau o floare,de 1 Martie,dar am un sot caruia ii multumesc pentru fiecare martisor pe care mi-l aduce in fiecare 1 Martie!
Sa aveti o primavara minunata,cu multe martisoare si ganduri bune!

Corina Ardeleanu

Gianina spunea...

Buna!Frumos inceput de primavara,multumim!
Nu-mi aduc aminte daca-i primul martisor primit dar stiu ca era de la tata avea forma cilindrica,era din pexiglass si era in interior o floricica cu tulpina(era pandativ).De primul daruit nici atat nu-mi aduc aminte care a fost dar imi placea la nebunie sa cutreier pietele specifice de martisor sa caut martisoare.
A,si,din pacate,toate martisoare primite de mine in copilarie si adolescenta,etc mi le-a aruncat tata cand au facut curat...asa ca am ramas cu amintirile.A,si mi-amintesc si de unul adus de la Bucuresti tot de tata ....un chip de fetita montat pe o pana.
https://www.facebook.com/gianina.porojan/posts/882120701810440?pnref=story