sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Ianuarie

Bun venit in DulceaMeaCasa!
Un nou inceput. Cu fiecare an ce vine ne dorim sa crestem, sa facem lucrurile altfel, mai bine pentru noi si pentru cei dragi din viata noastra.
Pentru mine fiecare an vine cu dorinta de organizare mai buna a timpului, mai ales ca trebuie sa tin cont si de faptul ca sunt si sotie si mama si am si alte activitati si proiecte de realizat.

De vreo patru ani folosesc un model simplu de calendar in care-mi notez tot. Si nu doar ca sa nu uit, ci si ca toti ai casei sa stie unde sunt, ce trebuie sa faca fiecare, cand e sedinta cu parintii, cand suntem programati la medic sau tot felul de lucruri ce trebuiesc facute, de la plata facturilor pana la expirarea politei auto etc.

De asemenea, fiecare scrie ce are nevoie si pana cand ca sa pot sa stiu si eu :D


Anul acesta am adaugat putina culoare calendarului, un mic peisaj de iarna si, daca va place, il puteti printa si folosi in casele voastre.

Dati-mi de stire daca il gasiti folositor.

Va doresc sa-l umpleti cu date care sa va aduca bucurie si de care sa va amintiti mereu .

MULTE IMBRATISARI!   OANA

6 comentarii:

ina spunea...

Interesant calendarul, buna și ideea ca fiecare sa noteze ce are nevoie și pana când. Eu mereu ma trezesc că-mi zic fetele, știi mâine trebuie sa duc banii aia pentru concurs, ți-am zis acum doua săptămâni. Dacă nu mi-a amintit intre timp, sigur am uitat.

copilarim spunea...

In spiritul organizarii :D!
Imi place mult cum l-ai animat pe calendar!!! :D

Maria spunea...

Buna!
Sunt o persoana organizata de felu.mi :) gasesc foarte util calendarul, nu.mi lipseste agenda zilnica de altfel sicaut sa educ in spiritul asta organizatoric si pe copilasii mei :)
Daca detineti un cont Facebook, va invit sa vizitati pagina copiilor creativi :) organizam un concurs si mi.ar face placere sa avem inscrisa si o creatie gandita de "dulcea casa" :)faceti lucruri minunate aici si ar fi minunant sa le impartasiti ;)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1558195424423160&id=1519008811675155&fs=5&ref=bookmark

Dulcea Mea Casa spunea...

Ina, tocmai pentru ca imi reaminteau in ultima secunda si-mi spuneau "eu ti-am zis" m-am hotarat sa fac acest calendar si sa-l pun la vedere. Astept sa-mi povestesti cum v-ati acomodat cu el.

Dulcea Mea Casa spunea...

Rux, iti multumesc...trebuia sa fie ceva in tema :D

Dulcea Mea Casa spunea...

Multumesc pentru invitatie, Maria. Te mai astept pe aici.