joi, 5 decembrie 2013

Craciunul traditional

Bun venit in DulceaMeaCasa!
Este decembrie si ne apropiem cu pasi mici, dar repezi, spre sfarsitul anului 2013. Este vremea sa ne uitam in urma, sa vedem ce am facut, ce a iesit bine, ce nu, care au fost bucuriile, ce am invatat din greseli....
Si cred ca cel mai mult ne indreptam privirea spre sarbatoarea care vrea sa umple inimile tuturor de bucurie: Craciunul.
Impreuna cu fetele din echipa Provocarilor Verzi, va propunem o tema care sper sa va placa si sa va inspire, Craciunul traditional.
Nu stiu ce veti crea sau ce va inspira aceasta tema. Mie insa mi-a adus de copilarie.

Atunci mama impodobea bradul artificial in seara de Ajun, iar pe noi ne trimitea afara. Insa cand intram in casa, toate luminile erau stinse, iar in sufragerie instalatia de pom clipocea colorat. Si pe fiecare crenguta stateau atarnate bomboane in staniol. In bucatarie mama facea prajituri si mirosea minunat. Ahhhh....copilarie!!!!!
La toate astea m-am gandit. Asa ca am pus mana pe ac, am adunat cateva materiale care mi s-au parut potrivite si....."am copt" niste prajiturele: o casuta de turta dulce si o prajitura "joffre". Aveam pregatita si o acadea si o inghetata, dar nu mi s-au parut potrivite. Poate o sa le pun in bradut, atunci cand il voi impodobi. In plus, cand vor trece sarbatorile, Daria le va putea folosi ca mancare pentru papusele.

MULTE IMBRATISARI!   OANA

Niciun comentariu: