vineri, 31 mai 2013

Fastrackids

Buna tuturor!
Va invit azi in frumoasa lume a copilariei....la Fastrackids! Am descoperit acest program educational in urma cu mai mult de 3 ani, pe cand Daria inca statea in culcusul cald din burtica.Mi s-a parut un concept interesant si am citit toate datele, materialele, am vizionat toate clipurile si tot ce am gasit despre ei.
Cateva din activitati le-am facut impreuna cu buburuza mea, acasa ( dehhh....meseria isi are avantajele ei) si am fost incantata sa particip la o lectie demonstrativa, gratuita, la noul centru deschis de mai putin de un an , aici, in Ploiesti.A fost bine? Daaaa....Daria s-a adaptat repede la mediu ( nu implinise inca 3 ani cand am mers cu ea), a interactionat cu trainer-ul, cu copiii, cu "dotarile", a reusit sa stea singura, fara mine pe o perioada mai lunga de timp ( min. 30 de minute) si chiar imi propusesem sa inscriu mica buburuza la cursurile lor pe o perioada foarte lunga.
Totusi, desi am foarte multe cuvinte de lauda, trebuie sa recunosc ca singurul si cel mai important lucru care mi-a schimbat hotararea a fost...pretul.
Puteti participa la o lectie demonstrativa gratuita in orasul vostru, in functie de varsta copilului. Puteti vedea ca se poate educa si altfel, puteti afla informatii noi si folositoare. Va recomand si clipurile de prezentare de pe site-ul lor si, daca puteti ( daca va permiteti), inscrieti-va copilasii ....e un loc in care se pot dezvolta cu siguranta abilitatile de comunicare, de relationare si au parte de activitati interesante.

MULTE IMBRATISARI!   OANA

Niciun comentariu: