marți, 12 iunie 2012

Copilarim in DulceaMeaCasa - X si 0

Bun venit in DulceaMeaCasa!
Astazi e marti si, bineinteles, o noua provocare in cadrul Maratonului jucariilor.
Este deja a 3-a si imi place sa va spun ca ma simt ca un pestisor in apa in timp ce lucrez, creez, mesteresc si migalesc la aceste jucarii.
Puteti sa vedeti primele jucarii pe care le-am facut aici: cubul si Boca 


De ce X si 0 ? Este jocul cel mai simplu pe care il puteti face impreuna cu un copil de 3 ani. Astfel el poate invata despre 2 culori sau forme, poate plia (indoi) hartia si poate invata primele elemente de strategie :D... lucrand cu piesele si amplasandu-le in locuri diferite pe tabla de joc. De asemenea jocul poate fii luat atunci cand calatoriti cu masina, in parc , pentru o scurta pauza......


Va propunem modele diferite de joc. In plus, veti gasi in carticica modelul propus de noi si inca alte 3 jocuri ce pot fii jucate folosind acest mini-pachet de joc. Tot acolo veti gasi tipare, multe modele si instructiuni pe care le puteti copia pentru voi sau puteti face un cadou pentru cineva drag.

Nu va place sa lucrati cu carton? Iata ca Rux (Copilarim) va arata un model mai interesant, la fel de jucaus si ...imbietor la joc.
Abia astept sa vedeti ce m-a provocat Rux sa fac pentru Maratonul jucariilor de vineri. Hai sa vedem daca ghiciti...ha ha ha ha ha.....

MULTE IMBRATISARI!   OANA

4 comentarii:

copilarim spunea...

Ah si ce frumoasa este cutiuta !!! :D iar de buburuze nici nu mai zic;))

elena stanescu spunea...

foarte frumos joculvostru, multa inspiratie si succes!

dulceameacasa spunea...

Ne jucam Rux? Eu cu buburuze galbene, iar cine pierde.....

dulceameacasa spunea...

Multumim Elena, multe imbratisari!