duminică, 10 iunie 2012

Concurs de desen

Desen, culori, forme?
De acolo suntem si noi, din tara colorata, cu forme adaugata, cu modele, jocuri mii, cum le place la copii!
Kadia a organizat un concurs de desen si ne-am bucurat sa participam si noi, mai ales ca ne place aceasta activitate.
Prima intrata in concurs a fost Tea. A avut timp mai mult la dispozitie, asa ca a lucrat cu spor.


Apoi Daria...Eu incurajez desenul, cu orice culoare, oricand, chiar si pe orice suprafata (ohhh nu e mereu placut, dar....). Ea a optat pentru doua culori din cutia cea mare cu culori groase si s-a apucat serios de treaba, acolo unde a simtit ea ca se simte cel mai bine.


La final, desenul era gata...de pus in rama :)).


Ei bine, eu, sa nu stau degeaba? Iau binisor desenul fetei, ma inarmez cu cateva culori, un marker negru si vreo doua carioca colorate in ton si pret de vreo juma de ora (in timp ce doarme buburuza mica) ma pun pe desenat.
Rezultatul?


Sper sa va placa si sa va bucurati alaturi de noi de experientele frumoase ale desenului.

MULTE IMBRATISARI!   OANA

6 comentarii:

elena stanescu spunea...

sunt fantastice desenele!

dulceameacasa spunea...

Hi hi hi, draga Elena, iti multumim. Avem desene peste tot: pe parchet, pe coli, pe pereti, pe usi...de fiecare data altele, noroc ca se sterg usor :P

copilarim spunea...

Acum ca ma uit la desenul tau si al Dariei imi vine in minte un cantecel: " ceata lui pitigoi.. dai intr-unul tipa doi.. aoleu ce taraboi... dai intr-unul tipa doi:D".

dulceameacasa spunea...

ooo, Rux...ha ha ha...de acolo suntem...ha ha ha...din cantecel...ha ha ha...

vavaly spunea...

La noi piciorusele au devenit o noua suprafata de desenat. Aseara Dante a vrut si el tatuaje cum au copiii si pana sa imi dau seama se desenase pe picioare de sus pana jos cu un marker destul de rezistent. Asa ca azi la gradi a mers tatuat. Cat despre desenul celei mici iti spun un lucru: ai mare noroc :)) Eu nu as mai fi avut liniste cel putin o saptamana si m ar fi tinut minte un an sa intervin cumva peste desenul lui... am incercat de cateva ori cu vreun mic retus si nu imi mai trebuie in veci :)).
elicitari pentru joaca voastra minunata si creativa. Este fanttastic cat de frumos e sa te transpui in lumea copilariei.

dulceameacasa spunea...

Vavaly inca suntem in faza in care ne exprimam liber. Multumim frumos!